12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRăniți într-un BMW răsturnat pe Centura de Nord

Răniți într-un BMW răsturnat pe Centura de Nord

Trei tineri craioveni au fost răniți și transportați la Spitalul de Urgență Craiova, joi noapte, după ce BMW-ul în care se aflau s-a răsturnat pe Centura de Nord a municipiului. Potrivit reprezentanților Ins­pec­toratului de Poliție al Județului Dolj, Daniel Stana, de 22 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui BMW, „nu a redus viteza de deplasare la trecerea prin intersecţia cu Aleea IV Şimnic, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod din beton. Din impact, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile“.
În urma accidentului, șoferul a suferit leziuni grave și a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova. La aceeași unitate medicală au ajuns și Constantin Corzaru, de 21 de ani, şi Andrei Daja, de 22 de ani, ambii din Craiova, pasageri în autoturism. Cei doi au suferit leziuni mai ușoare, care nu le pun viața în pericol.
Polițiștii doljeni au mai precizat că șoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar și că a fost întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiuni i de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS