17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAdrian Dinel Staicu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier

Adrian Dinel Staicu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier

Adrian Dinel Staicu a fost rănit grav într-un accident rutier, iar în cursul zilei de sâmbătă a murit (FOTO: facebook.com/Adrian Dinel Staicu)
Adrian Dinel Staicu a fost rănit grav într-un accident rutier, iar în cursul zilei de sâmbătă a murit (FOTO: facebook.com/Adrian Dinel Staicu)

Nepotul omului de afaceri craiovean Dinel Staicu, fotbalistul doljean Adrian Dinel Staicu, și-a pierdut viața sâmbătă, din cauza leziunilor grave suferite în urma unui accident de circulație. În urmă cu trei ani, un alt fotbalist doljean a pierit în urma unui accident de circulație asemănător.
Potrivit repre­zen­tan­ților Inspectoratu­lui de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov, accidentul în urma căruia și-a pierdut viața Adrian Dinel Staicu a avut loc în noaptea de 4 spre 5 octombrie, pe DN 6, în localitatea Bragadiru, Ilfov.
Astfel, polițiștii ilfoveni au precizat pentru Gazeta de Sud că Adrian Dinel Staicu, de 19 ani, care conducea un autoturism dinspre București către Alexandria, „în sensul giratoriu de la intersecția cu strada Cristalului, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp al rețelei de iluminat public, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă“.
Șoferul a fost rănit grav în urma accidentului de circulație și a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a rămas internat. La câteva zile după accident, sâmbătă, pe 8 octombrie, Adrian Dinel Staicu a decedat din cauza leziunilor grave suferite.
În 2012, pe când avea 15 ani și evolua ca mijlocaș la FC Leamna, Adrian Dinel Staicu era descris ca o tânără speranță a fotbalului doljean. „Dinel este ambiţios, e combativ, are o agresivitate în sensul bun al cuvântului, peste vârsta sa. Centrează şi şutează bine, are o viteză de reacţie impresionantă, deci este unul dintre jucătorii de mare perspectivă“, declara Victor Niculescu, antrenorul de atunci al FC Leamna.
Potrivit unor surse GdS, Adrian Dinel Staicu urma să semneze un contract cu echipa de Liga a doua FC Academica Clinceni. De altfel, pe pagina oficială de Facebook a Academica Clinceni a fost afișat un mesaj de condoleanțe după decesul lui Adrian Dinel Staicu. „Clubul Academica Clinceni este alături de familie în greaua pierdere pricinuită de dispariția subită, în urma unui tragic accident auto, a lui Dinel Staicu Adrian. Fie-i țărâna ușoară!“, este mesajul clubului ilfovean. Familia lui Adrian Dinel Staicu a anunțat că înmormântarea va avea loc joi, pe 13 octombrie, ora 12, în comuna doljeană Leu.

Alt fotbalist doljean mort într-un accident rutier

Un alt fotbalist doljean, Nicuşor Emanuel Corneanu, cunoscut ca Manu Corneanu, fost jucător de fotbal la echipele CS Minerul Lupeni, FC Olt Slatina, CSM Slatina şi Dunărea Calafat, şi-a pierdut viaţa în decembrie 2013, după ce a intrat cu BMW-ul pe care îl conducea într-un copac. Accidentul de circulaţie s-a produs pe DN 56, în comuna doljeană Podari, pe o porţiune de drum în lucru. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat atunci că Nicuşor Emanuel Corneanu, de 33 de ani, din Poiana Mare, care conducea un BMW înmatriculat în Bulgaria pe DN 56, dinspre Craiova către Calafat, în localitatea Podari a pierdut controlul direcției, a lovit refugiul unei stații de autobuz, după care autoturismul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului. La locul accidentului a fost trimisă o ambulanţă SMURD şi un echipaj de descarcerare, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru șofer, care a murit pe loc în urma impactului violent. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit, după primele cercetări, că, probabil, șoferul a pierdut controlul direcției din cauza vitezei excesive. Nicuşor Emanuel Corneanu nu purta centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS