16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCinci persoane au fost rănite într-un accident pe Calea Bucureşti

Cinci persoane au fost rănite într-un accident pe Calea Bucureşti

Cinci persoane au fost rănite uşor vineri în urma unui accident care a avut loc pe strada Calea Bucureşti din Craiova, în zona hotelului Sydney. Potrivit poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, un Cielo, condus de Ștefan Baronescu, de 50 de ani, care circula regulamentar spre Balş a intrat frontal într-o autobasculantă, condusă de Mihai Leoveanu, de 45 de ani, care a ieşit din incinta firmei Recon fără să acorde prioritate. În urma impactului, cinci persoane, toate aflate în autoturismul Cielo, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova cu două ambulanţe, pentru investigaţii medicale.

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate aproximativ o jumătate de oră (Foto: Lucian Anghel)
Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate aproximativ o jumătate de oră (Foto: Lucian Anghel)

„În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul“, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Circulaţia în acea zonă s-a desfăşurat cu dificultate aproximativ o jumătate de oră, până la îndepărtarea autoturismelor avariate de pe carosabil.
Alt accident foarte grav a avut loc joi, tot pe Calea Bucureşti, în zona Pieţei Centrale, între un taxi şi un Mercedes. Din cauza impactului violent, şoferul taxiului a murit la Spitalul de Urgenţă Craiova, la câteva ore de la accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS