14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Spectacol gratuit „Popas folcloric de Crăciun“ la Opera Română

Craiova: Spectacol gratuit „Popas folcloric de Crăciun“ la Opera Română

popas folcloric

Postul Alege TV în colaborare cu Ansamblul Folcloric „Maria Tănase“ vă invită astăzi la spectacolul caritabil „Popas Folcloric de Crăciun“ la Opera Română Craiova. Intrarea este liberă, însă orice donaţie este bine-venită.

Pentru a susține cauza caritabilă, urcă pe scenă Niculina Stoican, Eugenia Filip, Liviu Dică, Lavinia Bîrsoghe, Cristian Bănățeanu, Delia Barbu și Marian Medregoniu, dar și Ion Luican împrepună cu Ansamblul „Izvorașul“ din Gorj. Artiștii cântă pentru a o ajuta pe Mădălina Stănășel din comuna Leu, din Dolj, olimpică la matematica, fizică și chimie să poată merge mai departe în domeniul în care a ales să performeze. Mădălina s-a întors săptămâna trecută din Coreea de Sud cu medalia de argint de la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori. Pentru a merge mai departe cu pasiunea sa pentru științele exacte, Mădălina are nevoie de sprijinul nostru.

Spectacolul începe de la ora 18:00, iar intrarea este liberă, însă orice donație ne ajută să-i oferim Mădălinei sprijinul de care are nevoie. Acompaniamentul spectacolului va fi susţinut de orchestra Ansamblului „Maria Tănase“, sub conducerea muzicală a lui Nicu Crețu. Evenimentul va fi prezentat de realizatoarea emisiunii „Popas Folcloric“, Claudia Cocoș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS