17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFoc de artificii cu măsuri sporite de siguranţă

Foc de artificii cu măsuri sporite de siguranţă

Artificiile de Revelion, pe faleza Jiului din Parcul Central
Artificiile de Revelion, pe faleza Jiului din Parcul Central

Primăria Târgu Jiu va solicita firmei care va organiza focul de artificii de Anul Nou măsuri sporite de siguranţă. Pentru a preveni incendiile, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a recomandat ca focul de artificii să nu mai fie găzduit de centrul oraşului. Acţiunea va avea loc pe insuliţa de pe râul Jiu, de lângă Parcul Central.
„Având în vedere anvergura spectacolului de sunet și lumini, precum și focul de artificii pregătit de Primăria Târgu Jiu pentru noaptea de Revelion, în urma discuțiilor purtate cu specialiștii Ministerului Afacerilor Interne, locația aleasă pentru desfășurarea evenimentului este faleza Jiului din Parcul Central, locație ideală pentru lansarea artificiilor de pe apă, dar și pentru efectele pirotehnice care urmează să fie folosite.
De asemenea, firma care va fi desemnată pentru organizarea evenimentului urmează să ia toate măsurile pentru obținerea avizelor și autorizațiilor solicitate de instituțiile cu atribuții în acest sens“, a declarat Lavinia Petriţa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS