24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTineri morţi în cabina unui tir

Tineri morţi în cabina unui tir

Tânărul de 23 de ani  a fost elev al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu
Tânărul de 23 de ani
a fost elev al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu

Doi tineri din Gorj şi-au găsit sfârşitul în mod dramatic duminică, fiind găsiţi fără suflare în cabina unui tir care se afla parcat pe o stradă din localitatea vâlceană Horezu. Ionuț Răducanu, de 23 de ani, era originar din comuna gorjeană Negomir.
Tânărul, care a fost elev al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, o avea alături pe iubita sa, o fată de 21 de ani. Cei doi au decedat în urma intoxicării cu gaz metan, poliţiştii descoperind în cabina camionului un aparat de încălzire alimentat de o butelie de aragaz, care avea flacăra pornită, simţindu-se însă un puternic miros de gaz.
„În urma examinării celor două corpuri neînsufleţite, nu au fost identificate urme de violenţă sau leziuni traumatice vizibile, acestea fiind transportate la spital, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor deceselor. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

Talentat şi premiat

Ziua de 13 a fost cu ghinion pentru tânărul instrumentist şi interpret de muzică populară, care cânta în timpul liber prietenilor sau pe la diferite evenimente unde era invitat. Iubita acestuia îl însoţea în cursă şi şi-a găsit sfârşitul alături de el. Potrivit reprezentanţilor Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, Ionuț Răducanu a fost unul dintre cei mai talentați elevi ai Școlii Populare de Artă. Talentul său l-a ajutat să se facă remarcat și i-a adus numeroase premii. Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, a declarat că tânărul păstra legătura cu instituţia şi era apreciat pentru talentul său. „Suntem marcaţi. Este o veste tragică pe care am primit-o noi, cei care lucrăm la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu. Îl cunoşteam bine. A fost elevul nostru şi ne mândream cu el. Un elev foarte bun şi talentat, cu premii obţinute la festivaluri importante. Dumnezeu să îl aibă în pază şi să îi dea putere familiei”, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS