27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMeciuri tari în Bănie

Meciuri tari în Bănie

DSC_0168

Patru echipe craiovene de sală vor evolua, în acest sfârșit de săptămână, pe teren propriu. În Sala Polivalentă vor juca voleibaliștii și baschetbaliștii de la SCM-U Craiova. La volei, elevii lui Dan Pascu, lideri în Divizia A1, după nouă runde disputate, vor înfrunta sâmbătă, la ora 17.30, echipa clasată pe locul doi, Explorări Baia Mare. Acesta este ultimul meci pe teren propriu din 2015 pentru Laurențiu Lică și colegii săi.
Duminică, de la ora 20.00, baschetbaliștii craioveni vor înfrunta BCM-U Pitești, în prima rundă din returul Ligii Naționale. SCM-U a încheiat turul cu șase victorii și cinci înfrângeri. Având în vedere că reprezentanții acestei echipe nu au mai susținut o conferință de presă de multă vreme, rămâne să vedem la ora meciului dacă va mai apărea vreun jucător nou în teren, așa cum s-a întâmplat săptămâna trecută cu sârbul Pilcevic.
Echipa feminină de volei SCM-U Craiova (locul 10, 6 puncte) va întâlni sâmbătă, de la ora 13.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, formația „U“ Cluj (locul 11, 3puncte), în penultima etapă din turul Diviziei A1.
Tot în Sala „Ion Constantinescu“, dar duminică (ora 12.00), handbaliștii de la CS Universitatea Craiova (locul 3, 25 de puncte) vor primi vizita liderului CSM Făgăraș (30 de puncte). Intrarea la meciurile din sala „Ion Constantinescu” este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS