Acasă Local Dolj Trafic de coşmar în centrul Craiovei

Trafic de coşmar în centrul Craiovei

-

O imensă coadă de mașini de sute de metri lungime s-a format vineri la intersecția străzilor Carol I, Calea București și Arieș. Giratoriul de la Universitate nu a mai făcut față fluxului de mașini, care au rămas blocate minute în șir. Practic, oriunde întorceai capul vedeai numai mașini și șoferi nervoși. Traficul a fost dat peste cap în toate direcțiile. Blocajul s-a întins până în dreptul Casei Studenților, Calea București era plină ochi, iar coada de mașini trecea dincolo de pasajul suprateran. În infernul de claxoane și înjurături stropite din belșug de ploaia care cădea fără oprire, un șofer și-a pierdut răbdarea, a coborât din mașina pe care a lăsat-o în intersecție și a început să dirijeze el circulația. Culmea, i-a și reușit. „Dă-i drumul, așa, așa!“, „Nu pe aici, ia-o în dreapta!“ îi îndemna el gesticulând nervos pe colegii de trafic care îl ascultau. În cele din urmă, traficul s-a fluidizat. Reprezentanții Biroului Rutier Craiova au precizat că blocajul a fost cauzat de vremea nefavorabilă și conformația străzilor din zonă.
„A fost o zi de vineri ploioasă și toată lumea a mers cu mașina. Din câte am înțeles, pe Calea București va fi pus în funcțiune, în curând, sistemul de undă verde și atunci traficul se va fluidiza. Când se produc astfel de ambuteiaje în zonă, traficul este blocat nu numai la giratoriul de la Universitate, ci și la intersecția A.I. Cuza cu strada Arieș“, au explicat pentru GdS reprezentanții Biroului Rutier Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Vă vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional, fie cineva...