17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMonitoare full HD pentru şedinţele aleşilor judeţeni

Monitoare full HD pentru şedinţele aleşilor judeţeni

Ecranele vor fi folosite la şedinţele din Sala Maură
Ecranele vor fi folosite la şedinţele din Sala Maură

Consiliul Judeţean Gorj a cheltuit 90.000 de lei pe patru monitoare full HD care vor fi folosite în timpul şedinţelor din Sala Maură. Investiţia se ridică la 90.000 de lei. Cele patru ecrane vor fi folosite la şedinţele organizate de consiliul judeţean, dar şi de alte instituţii publice care vor susţine diferite evenimente la Sala Maură a Prefecturii Gorj. Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al consiliului judeţean, a precizat că instituţia a decis achiziţionarea acestora după evenimentul „Vino acasă la Brâncuşi!“, când autorităţile judeţene nu au dispus de această tehnică pentru prezentarea filmului cu acelaşi nume.
În acest moment, informaticienii consiliului judeţean lucrează la montarea noului sistem, care, potrivit Oanei Paloş, va deveni funcţional cât de curând.
„A fost achiziţionat un sistem media. Fusese prevăzută achiziţia în bugetul pe acest an. Este vorba de patru monitoare full HD care vor fi utilizate la şedinţele instituţiei, dar şi la şedinţele şi activităţile altor instituţii care vor utiliza Sala Maură. Achiziţia s-a încadrat în suma totală de 90.000 de lei, cu TVA inclus. Este o achiziţie directă. Se lucrează deja la instalarea lor şi într-o săptămână vor putea fi folosite“, a declarat Oana Paloş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS