13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎi scapă canalizarea de inundații?

Îi scapă canalizarea de inundații?

De câteva zile, au început lucrările pe strada Bărăganului din cartierul Catargiu, se fac reparații și se toarnă asfalt. Aici au fost tot timpul probleme cu inundațiile, pentru că nivelul străzii este mai înalt decât al caselor. Oamenii care locuiesc aici se tem că, după turnarea asfaltului și așezarea bordurilor, le va fi mai rău ca înainte. „De patru zile au început lucrările. Bordurile sunt înalte și din această cauză apa nu poate să se scurgă din curți. Am vorbit cu cei care lucrează și au zis că așa este proiectul făcut și nu vom fi afectați de inundații. Aici tot timpul am avut probleme cu inundațiile. În urmă cu patru-cinci luni au încercat să repaveze strada, dar au stagnat lucrările. Am făcut mai multe memorii la primărie și acum se asfaltează peste piatra cubică, dar pe același terasament, nu se decopertează“, a spus Florin Mărăcine.
Un alt craiovean care locuiește în zonă, Victor Sârbu, este de aceeași părere. „Apa o să intre în curțile oamenilor. Toată apa rămâne dincolo de bordură. Acum, când plouă, vecina de lângă mine toată noaptea scoate apa din curte“, a declarat acesta.
Radu Preda, administratorul public al Craiovei, a declarat că oamenii nu trebuie să își facă griji pentru că se va face canalizare pluvială: „Casele sunt mai jos și de aceea au mai apărut probleme, dar facem canalizare pluvială și oamenii nu ar trebui să își facă griji“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS