14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe opreşte apa potabilă în Işalniţa şi Segarcea

Se opreşte apa potabilă în Işalniţa şi Segarcea

Compania de Apă Oltenia a anunțat întreruperea funcționării Stației de tratare a apei Işalniţa în intervalul joi, 5 noiembrie, ora 8.00 – vineri, 6 noiembrie, ora 8.00, pentru înlocuirea, în incinta stației, a unei vane cu diametrul de 1000 mm și a unui tronson din conducta de refulare a apei spre Stația Șimnic. În municipiul Craiova nu se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă.
Se va întrerupe alimentarea următorilor utilizatori ai serviciului public de alimentare cu apă potabilă: SC OMV PETROM SA (DOLJCHIM); CET 1 Işalniţa; utilizatorii de pe platforma Avicola Şimnic branșați la conductele de transport Ișalnița – Șimnic; Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Șimnic pentru Stațiunea Amaradia – bloc locuințe; SC DOMARCONS SRL; utilizatorii, persoane fizice și juridice de pe Aleea 4 Șimnic; motel Steaua Nordului; SC EMILIANO SRL; persoanele fizice și juridice din comuna Ișalnița, conductele de transport Ișalnița – Șimnic.
De asemenea, se va sista furnizarea apei potabile în intervalul 3 – 15 noiembrie, între orele 9.00 – 18.00, în Segarcea pe străzile: Republicii, Părului şi Deleni.
Sistarea furnizării apei potabile se face în vederea efectuării lucrărilor de execuție a branșamentelor în cadrul contractului de lucrări CL15, la solicitarea antreprenorului lucrărilor, Asocierea Polystart, SCC Erbașu și Grup Primacons.
Din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii acesteia din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS