10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRecidivist arestat pentru viol și tâlhărie

Recidivist arestat pentru viol și tâlhărie

Un bărbat de 36 de ani, recidivist, acuzat că a violat și tâlhărit o tânără de 22 de ani într-un vagon dezafectat din Stația CFR din cartierul craiovean Craiovița Nouă, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.
Potrivit reprezentanților Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, în noaptea de 27 septembrie, o tânără de 22 de ani, din Craiova, a sesizat faptul că, în timp ce se îndrepta către casă, în triajul din cartierul Craiovița Nouă, a fost amenințată, violată și tâlhărită de un bărbat.
Cazul a fost preluat de ofițerii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova care, în urma cercetărilor, au ajuns la autorul infracțiunilor. Este vorba de Virgil Dobre, zis Jderul, de 36 de ani, din Craiova, cunoscut cu antecedente penale. Anchetatorii au stabilit că acesta a acostat-o pe tânăra de 22 de ani și, sub amenițarea unui cuțit, a dus-o într-un vagon dezafectat, unde a violat-o. După ce a agresat-o pe tânără, Dobre nu a plecat cu mâna goală, ci i-a luat geanta și telefonul mobil.
Virgil Dobre a fost reținut și arestat preventiv vineri, 23 octombrie, iar, luni, judecătorii de la Tribunalul au respins contestația inculpatului împotriva măsurii dispuse de Judecătoria Craiova.
Potrivit anchetatorilor, Virgil Dobre este recidivist, acesta fiind condamnat până acum în mai multe dosare penale, însă nu pentu comiterea infracțiunii de viol. Astfel, inculpatul a mai fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru tâlhărie și violare de domiciliu și în alte trei dosare de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS