Acasă Local Dolj Bancnote de 100 de euro false, descoperite la Calafat

Bancnote de 100 de euro false, descoperite la Calafat

-

Poliţiştii de frontieră din Calafat au descoperit, marți după-amiază, un cetăţean ungur care a încercat să achite taxa de pod cu două bancnote de 100 de euro false. Oamenii legii au fost sesizați de un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, care a observat că bancnotele erau false. „În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul ungur Laszlo V., în vârstă de 31 de ani, iar în urma examinării bancnotelor a reieşit că acestea nu prezintă elementele de siguranţă ale unei bancnote autentice, fiind false. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnotele erau false şi că le-a primit ca rest în Bulgaria“, au comunicat polițiștii de frontieră. Bancnotele false au fost confiscate, iar oamenii legii au întocmit un dosar privind comiterea infracţiunii de  tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.