5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi morţi şi patru răniţi într-un accident de circulaţie în Buzău. Au fost implicaţi şi medici din Gorj

Doi morţi şi patru răniţi într-un accident de circulaţie în Buzău. Au fost implicaţi şi medici din Gorj

Un grav accident rutier s-a petrecut în această seară pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, în zona Fabricii de bere. Două persoane au murit şi patru au fost rănite, după ce autoturismul Opel condus de un tânăr de 27 de ani din localitatea buzoiană Amaru  a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un Ford Mondeo  condus de un medic de 31 de ani din județul Gorj. Şoferul Opelului se pare că a pierdut controlul volanului din cauza rafalelor de vânt şi ploaie. Unul dintre pasageri din Opel, de 41 de ani, a murit pe loc strivit între fiare. Celălalt pasager, de 24 de ani, şi-a dat ultima suflare în ambulanţă în timp ce medicii încercau să îl resusciteze.

Medicul gorjean mergea spre Iaşi la un congres însoţit de o colegă medic rezident şi de soţie. Femeile au fost şi ele rănite şi au ajuns la spitalul de urgenţă din Buzău, dar starea lor nu este critică. Circulația a fost închisă pe un sens de mers vreme de aproape o oră, iar un echipaj al ISU Buzău a intervenit pentru descarcerarea persoanelor aflate între fiarele contorsionate.
Şoferul vinovat de accident va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS