5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: O tânără a murit într-un accident rutier, în localitatea Cerăt

Dolj: O tânără a murit într-un accident rutier, în localitatea Cerăt

O tânără de 32 de ani a murit într-un accident rutier care a avut loc aseară, în jurul orei 21.00, în localitatea Cerăt.  Şoferul şi doi copii au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri s-a stabilit faptul că Ben Othman Abderrahman, de 45 de ani, cetăţean italian, a condus un autoturism pe DJ 561, către comuna Goicea, iar din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului, Burnea Sorinela, de 32 de ani, din comuna Goicea a decedat, iar o fetiţă de 5 ani, cu cetăţenie italiană şi băiat de 16 ani, din comuna Goicea, toţi pasageri ai autoturismului precum şi conducătorul auto au suferit răni uşoare.
Victimele au fost transportate la UPU Craiova pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, care nu a indicat prezenţa alcoolului, şi i s-au prelevat probe biologice de sânge.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS