17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRevelion în stradă la Drobeta Turnu Severin

Revelion în stradă la Drobeta Turnu Severin

Mii de severinenii sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul 2015 în stradă, în zona de promenadă Crişan din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde Primăria şi Casa Municipală de Cultură au pregătit concerte de muzică uşoară, muzică populară şi un foc de artificii.

Startul distracţiei se va da la ora 21.00, când pe scena amenajată pe strada Crişan va urca Ansamblul Danubius cu soliştii Angela Magheru, Alina Moţi Drăghia, Ileana Mustăcel, Irina Zoican, Ionela Bădălan şi Claudia Catană. Iubitorii muzicii populare vor putea încinge o horă până la ora 00.00 pe acordurile orchestrei conduse de Aurel Blondea, cu soliştii Sanda Argint, Beatrice Băndoiu, Claudia Torop şi Emil Badea.

Pentru momentul în care cei prezenţi la Revelionul 2015 pe Strada Crişan vor trece în Noul An, Primăria Turnu Severin a pregătit un foc de artificii. Cum vremea se anunţă deosebit de geroasă, cei care vor veni pe strada Crişan se pot încălzi cu un pahar de vin fiert de la chioşcurile deschise în zonă.
Imediat cum vom păşi în 2015, pe scenă va urca New Quartet, o trupă din Serbia, din repertoriul căreia nu lipsesc melodii clasice de jazz, evergreens şi coveruri ale anilor recenţi.

PROGRAM REVELION 2015

ORA 21.00 – 24.00
– Program folcloric Ansamblul DANUBIUS cu soliştii: Angela Magheru, Alina Moţi Drăghia, Ileana Mustăcel, Irina Zoican, Ionela Badalan şi Claudia Catană
– Orchestra Aurel Blondea cu soliştii: Sanda Argint, Beatrice Bandoiu, Claudia Torop şi Emil Badea.

ORA 24.00

– Focuri de artificii

ORA 24.15 – 01.20

– Program muzică uşoară, Trupa New Quartet (Serbia)


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS