14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: A furat o maşină şi a intrat cu ea în sediul unei şcoli de şoferi

Gorj: A furat o maşină şi a intrat cu ea în sediul unei şcoli de şoferi

masina in scoala de soferi

Un târgujian în vârstă de 19 ani a fost reținut astăzi, după ce a furat o maşină și a intrat cu ea în sediul unei școli de șoferi. Băiatul a petrecut toată noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Târgu Jiu, după ce s-a distrat timp de câteva ore a plecat spre casă, iar pe drum a spart o mașină. A găsit cheia de rezervă în torpedoul autoturismului și a pornit la drum, deși nu deținea permis de conducere. După ce a mers pe mai multe străzi din municipiu a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu mașina chiar în sediul unei școli de șoferi, situată pe strada Popa Șapcă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj, șoferul de ocazie se afla și sub influența băuturilor alcoolice. „Tânărul nu deţine permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,78 mg per litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, citat de Gorj Exclusiv.

Acum, tânărul reţinut s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis de conducere, dar şi pentru furt calificat.


Editor: Oana Olaru

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS