Acasă Local Gorj A fost inaugurat noul sediu al AJOFM

A fost inaugurat noul sediu al AJOFM

-

Noul sediul al AJOFM Gorj a fost inaugurat cu o zi a porţilor deschise (Foto: Eugen Măruţă)
Noul sediul al AJOFM Gorj a fost inaugurat cu o zi a porţilor deschise (Foto: Eugen Măruţă)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a inaugurat vineri noul sediu al instituţiei. La eveniment au participat autorităţile judeţene şi locale, conducerea Agenţiei, reprezentanţi ai agenţiilor din judeţele vecine, precum şi o parte din beneficiarii serviciilor AJOFM Gorj. În urma lucrărilor care au durat un an a fost mărit spaţiul destinat atât publicului, cât şi celor 39 de funcţionari. De acum este disponibilă o sală de aşteptare mult mai mare, dotată cu un infochioşc. De aici pot fi obţinute informaţii utile legate de piaţa muncii, şi nu numai. Au mai fost înfiinţate în plus birouri unde se oferă consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. „Suprafaţa a crescut de la 866 de metri pătraţi la 1.443 de metri pătraţi. Totodată, suprafaţa utilă a sporit de la 650 de metri pătraţi la 1.083 de metri pătraţi, mărirea fiind de 433 de metri pătraţi. Proiectul de extindere şi modernizare a sediului AJOFM Gorj a fost aprobat acum opt ani, însă abia anul trecut am primit fondurile“, a declarat Romeo Chiriac, şeful Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. Investiţia are o valoare de 1,5 milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.