Acasă Local Mehedinţi: Şoferi şi pietoni amendaţi în cadrul unei acţiuni a Poliţiei Rutiere...

Mehedinţi: Şoferi şi pietoni amendaţi în cadrul unei acţiuni a Poliţiei Rutiere Severin

-

(Foto: fanatik.ro)
(Foto: fanatik.ro)

Poliţiştii Serviciului Rutier și Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin au acţionat în ultimele 24 de ore pentru identificarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulație, dar și pentru prevenirea accidentelor. Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit informarea şoferilor şi a pasagerilor cu privire la importanţa utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, starea tehnică a autovehiculelor, precum și depistarea şoferilor care consumă alcool la volan.

În cadrul acţiunii poliţiştii mehedinţeni au controlat 97 autovehicule și au legitimat 102 persoane, constatând 88 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Sancţiunile aplicate au fost în valoare de 19.702 lei. Au fost amendaţi 20 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 20 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă. Poliţiştii au mai aplicat patru sancţiuni contravenţionale pentru defecţiunile tehnice constatate, iar două amenzi au fost date pietonilor pentru traversări neregulamentare. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării şapte permise de conducere, au fost retrase patru certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...