23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Serbări și daruri pentru copiii centrelor sociale "Best Life" și "Aripi...

Craiova: Serbări și daruri pentru copiii centrelor sociale „Best Life” și „Aripi de Lumină”

-

(Foto: perfecte.ro)
(Foto: perfecte.ro)

Copiii de la Centrele sociale „Best Life”, al Arhiepiscopiei Craiovei, și „Aripi de Lumină”, al Asociației Vasiliada, au participat în această săptămână la o serie de activități recreative, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă. Ieri beneficiarii Centrului „Best Life” au fost vizitați de un grup de elevi de la Colegiul Național „Elena Cuza” și de alți prieteni atrași într-o amplă acțiune caritabilă. În cadrul acesteia, mai multe firme din Craiova, alături de elevi ai colegiului și prieteni ai acestora, s-au solidarizat cu nevoile copiilor aflați în grija Arhiepiscopiei Craiovei și le-au dăruit jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte şi dulciuri. Bucuria copiilor a fost cu atât mai mare cu cât în mijlocul lor a poposit Moș Crăciun, căruia i-au recitat poezii, primind drept răsplată pentru cumințenia lor daruri. Supriza zilei a fost programul special de colinde prezentat de trei tineri talentați din Craiova, care totodată le-au predat copiilor câteva noțiuni despre muzica instrumentală și i-au învățat să cânte la chitară.

Centrul social „Aripi de Lumină”, în sărbătoare

Tot în această săptămână, beneficiarii Centrului social „Best Life”, alături de copiii din cadrul Centrului social „Aripi de Lumină”, i-au colindat pe elevii și cadrele didactice de la Colegiul Național Economic „Gheorghe Chițu” din Craiova și au primit daruri de la Moș Crăciun. Cadouri au primit copiii Centrului „Aripi de Lumină” și de la elevii Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova, care le-au făcut o bucurie prin vizita din această săptămână, dar și de la o firmă din Craiova.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.