jandarmi

Lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj le-au făcut astăzi o vizită celor 13 preşcolari de la Şcoala Gimnazială Specială „Sf. Vasile” din Craiova. Jandarmii au devenit Moş Crăciun pentru o zi şi le-au dăruit celor mici sucuri, alimente specifice Sărbătorilor de iarnă şi articole vestimentare, încercând să le transmită câte ceva din spiritul Crăciunului. Drept răsplată pentru cadourile primite, copiii au prezentat mini-spectacolul „Dansul fulgilor de nea” şi au oferit jandarmilor felicitări lucrate manual cu ocazia Sfintei Sărbători a Crăciunului.

Acest gen de acţiuni vor continua şi în perioada imediat următoare şi au caracter voluntar, fiecare jandarm contribuind cu diverse sume de bani. Gestul caritabil îşi propune să demonstreze că omenia, bunătatea şi solidaritatea sunt caracteristice jandarmilor, care sunt alături de semenii lor atât de-a lungul anului cât şi cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase sărbători ale lumii creştine – Crăciunul.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.