22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Primăria Târgu Jiu primeşte colindători

Gorj: Primăria Târgu Jiu primeşte colindători

-

Sediul Primăriei Târgu Jiu (Foto: impactingorj.ro)
Sediul Primăriei Târgu Jiu (Foto: impactingorj.ro)

Primăria municipiului Târgu Jiu asteaptă, începând de mâine, grupuri de colindători. Ușile instituției se vor deschide de la ora 9:00 pentru cei care doresc să transmită o urare de sărbători angajaților din subordinea lui Florin Cârciumaru. Primăria Târgu Jiu a pregătit 8.000 de cadouri pentru colindători, iar până în prezent, pe listele instituţiei s-au înscris 4.000 de copii de la şcolile şi grădiniţele din municipiu. Pachetele pe care le vor primi colindătorii conțin dulciuri în valoare de câte nouă lei, suma totală alocată pentru acestea fiind de aproape 70.000 de lei.


Editor: Oana Olaru

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.