16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljInspectoratele pentru Situații de Urgență din Oltenia au primit sprijin de la CEZ

Inspectoratele pentru Situații de Urgență din Oltenia au primit sprijin de la CEZ

CEZ continuă acțiunile de sprijin dedicate comunităților locale afectate de inundații, îndreptându-și atenția, şi de această dată, către aceia care au salvat vieți, Inspectoratele pentru Situații de Urgență din județele Dolj, Gorj, Argeș, Vâlcea, Olt, Teleorman, Mehedinți și Caras Severin.

Implicarea Grupului CEZ în România în stabilizarea situației din comunitățile afectate de inundații și viituri de la sfârșitul lunii iulie a fost promptă și susținută, constând în expertiză și sprijin pentru alimentarea cu energie în regim de urgență a tuturor locuințelor afectate, inclusiv racordarea locuințelor modulare din 4 județe create la inițiativa autorităților locale pentru persoanele sinistrate, suportarea de companie a tuturor costurilor aferente racordărilor de locuințe noi, donarea a 17 tone de apa îmbuteliată și intervenția personalului specializat în securizarea electrică a locurilor de consum pentru prevenirea accidentelor și a pericolului de electrocutare.

CEZ nu i-a uitat, însă, nici pe adevărații eroi ai acestor momente de dezastru, personalul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, care au intervenit pentru siguranța populației, în pofida tuturor provocărilor. De aceea, atenția CEZ s-a îndreptat către ei și le-au oferit materialele și echipamentele necesare pentru a-și putea derula activitatea în cele mai bune condiții în beneficiul nostru, al tuturor.

Grupul CEZ în România și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au încheiat un parteneriat strategic în baza căruia Inspectoratele pentru Situații de Urgență din Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea sunt dotate cu materiale și echipamente performante în valoare de 80.000 de euro care facilitează intervenția rapidă în situații de urgență. Dotările au fost livrate la sediile ISU din fiecare județ și sunt deja folosite în beneficiul comunității.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS