26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Ademenea femei la false intervuri de angajare pentru a le viola

Ademenea femei la false intervuri de angajare pentru a le viola

-

Falsul patron a fost prezentat judecătorilor pentru a fi arestat (FOTO: Eugen Măruţă)
Falsul patron a fost prezentat judecătorilor pentru a fi arestat (FOTO: Eugen Măruţă)

Un fals patron din Târgu Jiu ademenea femei la false interviuri de angajare pentru a le viola. Nicolae Constantinescu, de 37 de ani, din Târgu Jiu, acuzat de tâlhărie și agresiune sexuală, a fost reţinut de poliţiştii gorjeni şi audiat ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Bărbatul este suspectat că s-a dat drept angajator și i-a promis unei asistente medicale un loc de muncă la Complexul Energetic Oltenia. Femeia de 31 de ani, din Craiova, a fost chemată la o carieră din Bâlteni, iar într-o zonă împădurită ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale. Ieri, suspectul ar fi găsit o nouă victimă. Acesta a mai fost condamnat după ce a tâlhărit un judecător și mai este cercetat într-un dosar penal pentru tentativă de viol, în oraşul  Rovinari. Constantinescu a fost prins în urma plângerilor depuse de victimele sale. Suspectul a fost prezentat vineri Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii gorjeni au extins ancheta şi vor să afle dacă falsul angajator a mai făcut victime şi în rândul altor femei. Persoanele care au avut de-a face cu suspectul sunt rugate să apeleze la poliţie.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.