10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCAO repară „eroarea“ de pe Aleea III Bariera Vâlcii

CAO repară „eroarea“ de pe Aleea III Bariera Vâlcii

Compania de Apă Oltenia (CAO) recunoaște că s-a greșit cu privire la Aleea III Bariera Vâlcii din Craiova, alee care dintr-o eroare a fost scoasă de la canalizare, deși inițial era prinsă în proiect. Grav este faptul că rețeaua de canalizare a fost adusă pe o altă stradă, pe care nu există nici o casă și care servește ca și cale de acces la un teren agricol din vecinătatea Centurii de Nord a orașului Craiova.
Adevărul a ieșit la iveală după ce am relatat în GdS această stare de fapt, pe care ne-au făcut-o cunoscută chiar locuitorii de pe Aleea III Bariera Vâlcii.
„Referitor la omiterea străzii Aleea III Bariera Vâlcii pentru execuție de lucrări în cadrul contractului CL I – Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Craiova, contract ce face parte din proiectul «Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj»- precizăm că este vorba de o eroare de proiectare, strada fiind cuprinsă în lista transmisă proiectantului, dar în planșele proiectului figurând altă stradă. Problema se va rezolva de către Compania de Apă Oltenia“, se arată în comunicatul CAO.
Contactați, reprezen-tanții Companiei au spus că vor suporta costurile canalizării de pe Aleea III Bariera Vâlcii.
Reamintim că locuitorii de pe Aleea III Bariera Vâlcii din Craiova sunt revoltați și acuză constructorul SC MITLIV și Compania de Apă Oltenia că au încurcat străzile atunci când au introdus sistemul de canalizare. Oamenii spun că, deși aleea lor – Aleea III Bariera Vâlcii – a fost prinsă în programul de introducere apă-canal, dintr-o eroare pe care constructorul o pasează la beneficiar și invers, canalizarea a fost introdusă pe altă stradă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS