(Foto: impactingorj.com)
Femeia salvată se află internată în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu (Foto: impactingorj.com)
Femeia salvată se află internată în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu (Foto: impactingorj.com)

O gorjeancă în vârstă de 87 de ani din Rovinari a fost găsită aproape degerată în curtea propriei gospodării. Vecinii au fost cei care au sunat la ambulanţă. Femeia a fost adusă azi-noapte la spital, iar astăzi a intrat în stop cardio-respirator, însă viaţa i-a fost salvată de medici. În prezent pacienta se află internată la Secţia Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Poliţiştii gorjeni au salvat şi ei luni un bărbat de 69 de ani, plecat cu oile pe un câmp din Peştişani. Bărbatul intrase în şoc hipotermic, după ce a petrecut o noapte în râpa în care căzuse. O altă femeie aproape îngheţată de frig a fost recuperată săptămâna trecută de agenţii de poliţie, de pe străzi.


Editor: Oana Olaru

 

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.