Tânărul de 28 de ani a abandonat mașina avariată pe strada Fermierului
Tânărul de 28 de ani a abandonat mașina avariată pe strada Fermierului
Tânărul de 28 de ani a abandonat mașina avariată pe strada Fermierului

Șoferul care a rupt un stâlp al rețelei de energie electrică și a lovit și avariat șase autoturisme parcate pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, după care a fugit, a fost prins și sancționat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dolj.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, în noaptea de duminică spre luni, șoferul unui autoturism care circula pe bulevardul Dacia a pierdut controlul direcției, a lovit și rupt un stâlp de beton de pe marginea străzii, după care a lovit șase autoturisme aflate în parcare. Printre „victimele“ accidentului s-au aflat un Renault, un Citroen, două Opeluri, un Volkswagen, dar și o Dacie Logan.
După producerea accidentului, șoferul vinovat a plecat cu tot cu mașină, fiind identificat și sancționat în cursul zilei de marți.
Polițiștii doljeni au precizat că, potrivit legii, șoferul care a avariat maşinile avea la dispoziţie 24 de ore pentru a se prezenta la Biroul Poliției Rutiere, însă până ieri- dimineață nu a făcut acest lucru. Oamenii legii au găsit mașina pe care o condusese, un Volkswagen avariat serios, abandonată pe strada Fermierului, iar după primele verificări au stabilit că aparține unei firme din București și este condusă de reprezentantul din Craiova al firmei, B. M., de 28 de ani, din Iași.
În fața oamenilor legii, șoferul a povestit că, după ce a lovit și avariat cele șase autoturisme parcate s-a speriat și a încercat să ajungă la un prieten, însă s-a rătăcit și a abandonat mașina pe strada Fermierului. Nu a explicat însă de ce nu s-a prezentat în termenul legal la sediul Bieroului Rutier Craiova pentru a povesti ce s-a întâmplat. Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au mai precizat că șoferul ieșean a fost sancționat cu o amendă în valoare de 900 de lei și, în plus, i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.