14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Familie dată dispărută

Mehedinţi: Familie dată dispărută

Autorităţile din trei judeţe sunt în alertă maximă, după ce o familie din judeţul Mehedinţi a dispărut, fără ca nimeni să ştie nimic despre ei.

Serviciile de salvamont din Hunedoara, Gorj dar şi secţiile de poliţie din cele două judeţe şi Mehedinţi caută din această dimineaţă o familie de severineni, care au fost daţi dispăruţi de către rude şi colegii de serviciu. Familia este alcătuită din soţ, soţie şi fiică.
Familia a fost plecată în acest weekend la o staţiune din Hunedoara şi ar fi trebuit să sosescă acasă aseară sau cel târziu în această dimineaţă, lucru care nu s-a întâmplat. Primii care au sesizat dispariţia au fost colegii de serviciu ai bărbatului care plecat la munte cu maşina de serviciu, amănunt care le-a trezit suspiciuni colegilor, când maşina nu a fost adusă la locul de muncă.

Cele trei persoane au plecat ieri, la ora 15,00, de la Cheile Buţii, la Severin şi nu au mai ajuns acasă. Salvamontişii iau în calcul ca familia să fi încercat să traverseze Valea Cernei dintre Masivele Vâlcan şi Godeanu. „În cel mai fericit caz li s-a stricat maşina şi aşteaptă undeva ajutoare, iar cel mai negru scenariu este cel în care au ajuns cu maşina în vreo prăpastie“, a declarat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj.

Căutările sunt îngreunate de faptul că în zona respectivă, pe o porţiune de 50 de kilometri nu există semnal şi este foarte frig.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS