16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMici probleme pe strada Caracal înainte de recepție

Mici probleme pe strada Caracal înainte de recepție

Unele treceri de pietoni de pe strada Caracal nu se împacă tocmai bine cu scuarurile. Din fericire, marcajele sunt provizorii.
Unele treceri de pietoni de pe strada Caracal nu se împacă tocmai bine cu scuarurile. Din fericire, marcajele sunt provizorii.

Reprezentanții muni-cipalității au declarat pentru GdS că au sesizat și ei aceste probleme, cu ocazia unei vizite pe strada care se apropie de recepția oficială. „Sunt câteva probleme. Sunt câteva lucruri pe care le-am observat când am fost împreună cu unul dintre șefii de servicii de la Direcția de Proiecte și pe care le-am notat. Sunt câteva locuri în care băltește apa, imediat după ploaie, dar și câteva guri de canal care sunt mult mai proeminente decât ar fi acceptabil sau, dimpotrivă, mult prea jos. Ar mai fi marcajele care sunt în curs de execuție. Se pare că unele au ceva deficiențe și am cerut constructorului ca până la recepție să le îndrepte“, a explicat viceprimarul Craiovei, Mihail Genoiu.
Este vorba despre trecerile de pietoni care nu se continuă cu intrarea în scuaruri, ci la o anumită distanță de intrare sau despre cele care nu există complet în aceste zone. Viceprimarul a mai precizat că, în ceea ce privește accesul în scuaruri, au fost făcute probe pentru a verifica dacă o persoană în scaun cu rotile poate pătrunde și poate întoarce în acele scuaruri.
Recepția urmează să fie făcută, conform reprezentanților municipalității, în prima săptămână a lunii noiembrie, cel târziu. „Cred că săptămâna viitoare se va face recepția sau cel târziu în cursul primei săptămâni din noiembrie“, a încheiat Genoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS