17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 24-30 octombrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 24-30 octombrie

Colours Cinema Craiova a anunţat programul filmelor care vor rula în perioada 24-30 octombrie. Vă prezentăm producţiile pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi orele la care sunt programate proiecţiile.

The House of Magic 3D – Casa Magicianului 3D
Regia: Ben Stassen, Jeremy Degruson
Cu: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland
Durata: 85 minute
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie

Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul „familiei” trebuie să ia măsuri. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Sâmbătă-Duminică: ora 11:00
Miercuri: ora 11:00

Dracula: Untold – Dracula: Povestea nespusă
Regia: Gary Shore
Cu: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon
Gen: Acţiune, Dramă, Fantastic, Horror
Durata: 90 minute

Filmul "Dracula: Povestea nespusă" prezintă legenda celui mai faimos vampir dintr-o nouă perspectivă (Foto: blastr.com)
Filmul „Dracula: Povestea nespusă” prezintă legenda celui mai faimos vampir dintr-o nouă perspectivă (Foto: blastr.com)

Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în „cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Povestea începe când Vlad (Luke Evans) era încă muritor şi descrie relaţia turbulentă a familiei domnitorului cu violentul şi lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-şi salva ţara şi familia, Vlad şi-a vândut sufletul diavolului, ne învaţă filmul regizat de Gary Shore. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 17:30

Annabelle
Regia: John R. Leonetti
Cu: Alfre Woodard, Brian Howe, Michelle Romano, Annabelle Wallis
Gen: Horror
Durata: 98 minute

Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună. John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de papuşa sa, Annabelle. Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare. Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de… Annabelle. Urmăriţi trailer-ul.
Vineri-Joi: ora 19:00

Before I Go to Sleep – Înainte să adorm    
Regia: Rowan Joffe
Cu: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong
Gen: Mister, Thriller
Durata: 92 minute

Bazat pe lăudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arată pe Nicole Kidman în rolul lui Christine Lucas, o femeie ce suferă de amnezie anterogradă: în fiecare dimineaţă, ea se trezeşte fără absolut nicio amintire a ceea ce i s-a întâmplat în trecut. Cu ajutorul unui jurnal, încearcă zi de zi să descopere informaţii vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsă că un sumbru mister îi întunecă existenţa. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 17:10

Kill the Messenger – Eliminaţi mesagerul!
Regia: Michael Cuesta
Cu: Jeremy Renner, Michael Sheen, Mary Elizabeth Winstead, Rosemarie DeWitt, Robert Patrick
Gen: Biografic, Crimă, Dramă
Durata: 112 minute

În anii ’90, Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California, menit să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susţinut de soţie şi copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o şi a făcut-o publică. Însă, când cei de la CIA şi jurnaliştii rivali l-au făcut ţinta unei campanii prin care se urmărea defăimarea sa, şi-a dat seama că trebuie să lupte din greu pentru a-şi apăra familia şi reputaţia. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: 15:00

Autómata
Regia: Gabe Ibáñez
Cu: Antonio Banderas
Gen: SF, Thriller
Durata: 111 minute

Acţiunea filmului este plasată la 50 de ani în viitor şi îl are în centru pe Jacq Vaucan (Banderas), un agent de asigurări al companiei specializată în robotică ROC, ce investighează cazuri de roboţi capabili de manipulare. Ceea ce descoperă la un moment dat poate avea consecinţe profunde asupra viitorului omenirii – realitatea de care se loveşte este mai complexă decât creaţia oricărui tip de robot sau maşinărie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: orele 12:30; 21:20
Sâmbătă: orele 12:30; 19:20
Duminică: orele 12:30; 21:20
Luni: orele 12:30; 19:10
Marti 12:30; 19:20
Miercuri: orele 12:30; 21:20
Joi: orele 12:30; 19:20

Fury – Furia: Eroi anonimi
Regia: David Ayer
Cu: Shia LaBeouf, Michael Peña, Logan Lerman, Jon Bernthal, Brad Pitt
Gen: Acţiune, Dramă, Război
Durata: 135 minute

Povestea ne poartă în aprilie 1945, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în centrul atenţiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 21:00
Vineri-Joi: ora 14:45

Serena
Regia: Susanne Bier
Cu: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Ana Ularu
Gen: Dramă
Durata: 109 minute

În timpul Marii Depresii, George Pemberton (Bradley Cooper) se instalează împreună cu soția sa, Serena (Jennifer Lawrence), în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrarea a lemnului pentru construcții. Deși străină în această regiune deloc primitoare, Serena se impune rapid ca egală a bărbaților care conduc acel imperiu forestier. Descoperă, însă, că soțul ei are un copil pe care l-a conceput cu câțiva ani în urmă în acea regiune cu o femeie simplă, Rachel (Ana Ularu), și devine vulnerabilă și sensibilă, dar, când află că ea nu va putea avea niciodată copii, fericirea mariajului lor se destramă definitiv. Din acel moment, singura sa dorință este aceea de a se răzbuna pe fiul nelegitim al lui George. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 12:50
Vineri: ora 19:15
Sâmbătă: ora 21:30
Duminică: ora 19:15 h
Marţi: ora 21:30
Miercuri: ora 19:15
Joi: ora 21:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS