10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O şoferiţă a lovit un elev pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul faptei

Craiova: O şoferiţă a lovit un elev pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul faptei

Un copil de 12 ani, elev la Școala 24 din Craiova, a fost accidentat ieri pe trecerea de pietoni de o șoferiță care a fugit de la locul faptei. Femeia a fost identificată la mai bine de o oră după accident, iar polițiștii o cercetează penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU112 cu privire la faptul că, ieri, G. Cristian, de 12 ani, din Craiova, elev la Școala Nr. 24, în timp ce traversa regulamentar strada Brazda lui Novac a fost accidentat uşor de către un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a minorului. Acesta, lovit, a ajuns acasă, mama sa fiind cea care a alertat Poliția cu privire la cele petrecute. Polițiștii au demarat investigațiile, iar în jurul orei 15.30, la sediul Biroului Rutier s-a prezentat Emilia Cristea, de 32 de ani, din Craiova care a declarat că în timp ce conducea un autoturism Volkswagen, pe strada Brazda lui Novac, la trecerea de pietoni a accidentat un minor. Poliţiştii au testat-o cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, pe numele craiovencei fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Tot ieri, un alt şofer, de 21 de ani, din Segarcea, la intersecţiile străzilor Arieş cu Traian Demetrescu, a accidentat uşor o tânără de 26 de ani, din Craiova care traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal.
‘După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar la scurt timp, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat şi depistat.
Şi în acest caz, poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS