12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist

Dolj: Prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist

Poliţiştii doljeni împreună cu ofiţeri din cadrul DGA -Serviciul Teritorial Anticorupţie Dolj au prins, în urmă cu puţin timp, în flagrant un tânăr în timp ce oferea mită unui agent de poliţie din localitatea doljeană Bîrca.
Agentul de poliție Constantinescu Cornel-Anton, ajutor șef post la Postul de Poliție Bârca, şi-a informat încă de pe 9 octombrie şefii cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în timp ce îl audia pe Ionuţ Petrişor, de 28 de ani, din Bistreț, judeţul Dolj, în calitate de suspect într-un dosar penal acesta i-a oferit în repetate rânduri o sumă de bani.
Tânărul este cercetat penal de poliţiştii din localitatea Bîrca, din luna februarie, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind depistat în trafic de către oamenii legii la momentul respectiv.
Agentul de poliție l-a refuzat de fiecare dată pe suspect, iar astăzi, la sediul Postului de Poliție Bârca s-a realizat flagrantul, tânărul fiind prins în momentul în care a oferit suma de 400 de lei pentru a nu fi trimis în judecată în dosarul penal în care era cercetat.
Ionuţ Petrişor a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS