Acasă Local Gorj Tichete sociale pentru familiile sărace din Rovinari

Tichete sociale pentru familiile sărace din Rovinari

-

Primăria şi Consiliul Local Rovinari vor acorda, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, tichete sociale şi pachete cu dulciuri persoanelor singure şi familiilor domiciliate în oraş, al căror venit se situează până la 530 de lei pe lună, pe membru de familie. Înscrierile se efectuează la Cantina de Ajutor Social de pe strada Muncii, începând de ieri. Beneficiarii vor primi un bon de ordine pe care îl vor prezenta la ridicarea tichetelor în data menţionată pe acesta. Pentru acordarea pachetelor cu produse alimentare, solicitanţii vor completa formularul de cerere şi declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea unor beneficii de asistenţă socială şi vor depune actele doveditoare.
Procedura de acordare a tichetelor sociale se realizează prin însumarea veniturilor familiei şi împărţirea la numărul total al membrilor familiei. Beneficiază de tichete sociale persoanele singure sau familiile al căror venit rezultat se situează până la 530 de lei pe membru. În funcţie de numărul de membri, familiile vor primi între unu şi trei tichete sociale. Primăria Rovinari va începe să primească de mâine şi cereri pentru acordarea ajutorului la încălzire.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.