Acasă Local Gorj SGA a finalizat lucrările în zonele afectate de inundaţii

SGA a finalizat lucrările în zonele afectate de inundaţii

-

Serviciul de Gospodărire a Apelor (SGA) Gorj a încheiat lucrările în zona Novaci, Crasna, Polovragi și Săcelu, în urma viiturii produse pe râurile Gilort şi Galbenul pe 29 iulie. Directorul SGA Gorj, Teodor Popescu, a declarat că în zonă au fost mobilizați 50 de oameni și 20 de utilaje. „Costul total al lucrărilor făcute în zona afectată se ridică la circa 800.000 de lei. Multe utilaje au fost aduse din județele învecinate pentru ca situația să se rezolve cât mai repede. Lucrările au durat două luni și din cauză că nu s-a intervenit doar la Novaci, pe Gilort. Utilajele și oamenii au lucrat și la Crasna, Săcelu și Polovragi, acolo unde lucrările au fost foarte grele“, a menţionat Teodor Popescu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.