Acasă Local Mehedinţi: Opt consilieri locali din Severin au devenit independenţi politic

Mehedinţi: Opt consilieri locali din Severin au devenit independenţi politic

-

consilieri independenti

Opt consilieri locali din cadrul Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, au anunţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că renunţă la partidele pe listele cărora au fost aleşi şi rămân independenţi, în baza Ordonanţei prin care aleșii locali pot să opteze pentru ce partid doresc fără să își piardă funcțiile obținute în alegeri.

Din grupul consilierilor locali din Drobeta Turnu Severin, care au anunţat că renunţă la partidele pe listele cărora au fost aleşi în 2012 şi devin independenţi, fac parte Eduard Brează (PDL), Dumitru Ungureanu (PSD), Constantin Bolocan (PDL), Veronica Nicolae (PDL), Romulus Vâlcu (exclus din PNL), Andrei Stănişoară (PDL), Renata Nanciu (PNL) şi Marin Carindăţoiu (PNŢCD).
Cei opt consilieri au anunţat că îşi propun să formeze un grup independent din CL Drobeta Turnu Severin şi vor iniţia proiecte “în interesul cetăţenilor”, pentru a exclude presiunea politică din interiorul partidelor din care au făcut parte.


Editor: Anca Dumitraşcu

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.