Acasă Local Gorj Gorj: Ministerul Educaţiei a început verificările la UCB

Gorj: Ministerul Educaţiei a început verificările la UCB

-

Corpul de Control al Ministerului Educaţiei a sosit în această după-amiază la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

Verificările vizează modul în care a fost organizat examenul de licenţă la specializarea kinetoterapie. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie instrumentează la rândul său o anchetă, existând suspiciuni că studenţilor li s-au pretins sume de bani pentru a beneficia de lucrări de licenţă gata făcute. În dosar au fost audiaţi mai mulţi studenţi, precum şi decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Monica Bîcă. Cadrul universitar a respins orice legătură cu vreo acuzaţie de luare de mită.

Corpul Corpul de Control va viza şi Universitatea De Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, unde absolvenţii au susţinut licenţa în acest an, întrucât specializarea de la Târgu Jiu nu era acreditată.


Editor: Anca Dumitraşcu

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.