10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Începe a IX-a ediţie a Balului Bobocilor cu elevii de la Colegiul Naţional "Elena Cuza"

Craiova: Începe a IX-a ediţie a Balului Bobocilor cu elevii de la Colegiul Naţional „Elena Cuza”

bal-elena-cuza-2014
Elevii de la Colegiul Naţional „Elena Cuza” îşi vor sărbătorii bobocii joi, 16 octombrie, începând cu ora 18.00, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova.
Pe lângă tradiţionalele concursuri de Miss şi Mister Boboc 2014 toţi cei prezenţi vor avea parte şi de o mulţime de surprize şi concursuri cu publicul. Evenimentul se va încheia cu două concerte susţinute de Jerryco şi Oana Radu.
Evenimentele fac parte din proiectul Balul Bobocilor, ajuns la a IX-a ediție.

Proiectul are în componenţa sa, pe lângă organizarea tradiţionalelor evenimente dedicate bobocilor şi implementarea a trei campanii în cadrul acestora:

CAMPANIA I – în cadrul fiecărui eveniment organizat va avea loc şi o premiere a câte unui elev/student cu merite deosebite din fiecare instituţie şcolară (liceu/facultate). După terminarea tuturor evenimentelor toţi cei premiaţi vor fi afişaţi pe pagină facebook.com/royalmodelsromania unde timp de 15 zile vor putea fi votaţi (like la poză), iar cel care va primi cele mai multe voturi la sfârşitul perioadei de votare va fi premiat de către organizatori în cadrul evenimentului Balul Bobocilor 2014 cu o excursie de 2 persoane în afară ţării.

CAMPANIA II – la intrarea din fiecare sală de spectacol va exista o urnă în care toţi cei care vor intra vor putea dona orice sumă doresc pentru copii din centrele de plasament din Craiova. După finalizarea tuturor evenimentelor Balul Bobocilor 2014 din această toamnă organizatorii vor realiza un spectacol umanitar în Ajunul Crăciunului unde toţi copii orfani vor primi cadouri chiar de la Moş Crăciun.

CAMPANIA III – în cadrul fiecărui eveniment va exista o probă cu tema „Craiova – Capitală Culturală Europeană” încercând astfel să dăm o mâna de ajutor în câştigarea acestui titlu. De asemenea în cadrul fiecărui eveniment se vor difuza şi filmuleţe ce vor avea ca scop sprijinirea acestei campanii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS