21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident mortal pe strada Râului

Accident mortal pe strada Râului

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit și transportat la Spitalul de Urgență Craiova, în urma unui accident de circulație violent, produs ieri după-amiază, pe strada Râului din Craiova.
Potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Dolj, Ştefan Rădoi de 46 de ani din Craiova, şoferul unei autoutilitare Iveco care circula pe strada Râului, dinspre bulevardul Știrbei Vodă către strada Brestei, a lovit o baliză de semnalizare a unei guri de canal aflată încă în lucru, după care a pierdut controlul direcției. Șoferul nu a reușit să mai stăpânească autoutilitara și, după ce a mai rulat câteva zeci de metri, a intrat pe trotuar, unde a rupt doi copaci, s-a răsucit și s-a răsturnat.
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj au trimis la locul accidentului o ambulanță SMURD și un echipaj de descarcerare, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferul autoutilitarei, care murise pe loc.
De asemenea, Ionuț Drulă, de 24 de ani, din Craiova, pasager în autoutilitara Iveco, a fost rănit și transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Craiova unde a primit îngrijiri medicale.
Polițiștii Biroului Rutier Craiova au stabilit, după primele cercetări, că responsabil pentru producerea accidentului este chiar șoferul decedat, care a pierdut controlul direcției din cauza vitezei excesive cu care circula pe strada Râului.
Mai multe persoane care locuiesc pe strada Râului și care au văzut ce s-a întâmplat au povestit pentru GdS ca autoutilitara avea viteză destul de mare atunci când a lovit baliza de semnalizare, după care a mai rulat câteva zeci de metri și s-a răsturnat pe trotuar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS