29.4 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Microbuzele școlare au ajuns în Dolj

Microbuzele școlare au ajuns în Dolj

Douăsprezece microbuze școlare au ajuns astăzi la Craiova, odată cu vicepremierul Liviu Dragnea. Cheile vehiculelor de transport au fost înmânate primarilor din comunele doljene care beneficiază de noile mijloace de transport pentru elevi. Dragnea le-a oferit edililor și instrucțiuni de folosire a microbuzelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj.

A provocat un accident în timp ce conducea un...

Un bărbat de 61 de ani, din Maglavid a ajuns la spital după ce a condus fără permis de conducere un moped....

Calafatul şi Maglavitul îşi extind reţeaua de apă şi...

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 5.08.2020, al patrulea contract de execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a...

Au început lucrările de reabilitare a unui sens giratoriu...

Au început lucrările de reabilitare a sensului giratoriu de la intersecţia bulevardului Dem Rădulescu cu strada Ostroveni, în cadrul programului ”Lucrări de...