7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema în perioada 3-9 octombrie

Programul filmelor la Colours Cinema în perioada 3-9 octombrie

Pe lista filmelor care rulează în următoarea săptămână la Colours Cinema se află şi pelicula românească "Terapie pentru crimă" (Foto: radarmedia.ro)
Pe lista filmelor care rulează în următoarea săptămână la Colours Cinema se află şi pelicula românească „Terapie pentru crimă” (Foto: radarmedia.ro)

Cinematograful Colours Cinema vă invită şi în această săptămână să vizionaţi cele mai noi filme. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice pe care le puteţi vedea în perioada 3-9 octombrie, precum şi programul proiecţiilor.

Guardians of the Galaxy – Gardienii Galaxiei 3D
Regia: James Gunn
Distribuţie: Dave Bautista, Zoe Saldana, Chris Pratt
Durata: 122 minute
Gen: Acţiune, SF

Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgeşte universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, şi cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului şi posibila ameninţare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a salva lumea aşa cum o ştim. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 15:40

The House of Magic – Casa Magicianului 3D
Regia: Ben Stassen, Jeremy Degruson
Distribuţie: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland
Durata: 85 minute
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie

Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul „familiei” trebuie să ia măsuri. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Duminică: ora 12:30
Miercuri: ora 12:30

The Maze Runner – Labirintul: Evadarea
Regia: Wes Ball
Distribuţie: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario
Durata: 113 minute
Gen: Mister, SF, Thriller

Povestea îl are în centru pe Thomas, un adolescent al viitorului care se trezeşte înconjurat de alţi băieţi de vârsta lui, care-i urează bun venit în Poiană, un spaţiu gigantic înconjurat de ziduri de piatră. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo şi nu-şi amintesc nimic din viaţa lor de dinainte. Ştiu doar că între ei şi posibila libertate se află un labirint gigantic, plin de primejdii… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 16:10
Sâmbătă-Marţi: orele 12:00; 16:10
Miercuri: ora 16:10
Joi: ora 13:00

Life of Crime – Schimb de dame
Regia: Daniel Schechter
Distribuţie: Jennifer Aniston, Mos Def, Tim Robbins
Durata: 98 minute
Gen: Comedie, Crimă

Ordell Robbie și Louis Gara ajung să se cunoască la pușcărie, închiși pentru furt de mașini. Când Louis e eliberat, lui Ordell îi vine ideea să șantajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care deține milioane de dolari ascunși prin conturi off-shore.Urmează o serie de evenimente incredibile, duble trădări, întorsături de situații și un soi de violență care nu poate fi decât produsul unei minți imaginative precum cea a lui Elmore Leonard. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: ora 14:10

The Equalizer
Regia: Antoine Fuqua
Distribuţie: Denzel Washington, Chloë Grace Moretz
Durata: 131 minute
Gen: Acţiune, Crimă, Thriller

În Equalizer, Denzel Washington îl interpretează pe McCall, un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului şi că va putea duce de-acum o viaţă liniştită. Dar când McCall o întâlneşte pe Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenţi gangsteri ruşi, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scăpând-o din ghearele lor. Înarmat cu calităţi paranormale, care-i permit să-i pedepsească pe cei care-i brutalizează pe neajutoraţi, McCall iese din detaşarea auto-impusă, simţind că îi reînvie dorinţa de dreptate. Dacă cineva are o problemă, o soartă potrivnică, sau dacă nu are la cine apela, în scenă intră… McCall. El este Equalizer. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Sâmbătă: ora 18:15
Duminică-Marţi: ora 21:00
Miercuri: ora 18:15
Joi: orele 15:20; 21:00

Dracula: Untold – Dracula: Povestea nespusă
Regia: Gary Shore
Distribuţie: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon
Durata: 90 minute
Gen: Acţiune, Dramă, Fantastic, Horror

Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în „cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Povestea începe când Vlad (Luke Evans) era încă muritor şi descrie relaţia turbulentă a familiei domnitorului cu violentul şi lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-şi salva ţara şi familia, Vlad şi-a vândut sufletul diavolului, ne învaţă filmul regizat de Gary Shore. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele 19:40; 21:30

Gone Girl – Fata dispărută
Regia: David Fincher
Distribuţie: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Missi Pyle
Durata: 145 minute
Gen: Dramă, Thriller

Ben Affleck este Nick Dunne, soţ fericit şi împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viaţa sa ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuinţa lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliţie şi de către părinţii lui Amy, Nick pare să afişeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni şi atitudini inadecvate. Acuzaţiile se strâng împotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oraş începe să se întrebe cât de bine îşi cunoaşte partenerul sau partenera de viaţă. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să îşi dovedească nevinovăţia. Dar cum poate fi totuşi explicată dispariţia lui Amy? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Sâmbătă: ora 20:45
Duminică-Marţi: ora 18:15
Miercuri: ora 20:45
Joi: ora 18:15

Terapie pentru crimă
Regia: Kiki Vasilescu
Distribuţie: Cătălin Ciurdar, Vlad Corbeanu, Claudia Pavel
Durata: 80 minute
Gen: Acţiune, Dramă, Thriller

Matilde vrea să devină o „femme fatale” la propriu, o femeie-asasin plătit, aşa cum a văzut în filmele de Hollywood. Asta ca să mai scape din datoriile pe care nu şi le poate plăti, dar şi de rutina muncii la birou şi de şeful opresiv… Aşa că se pregăteşte să devină mercenar, dar nu-i prea iese. Mai ales când în ecuaţie intră un psihoterapeut. Deloc surprinzător, eforturile ei de a deveni asasin plătit sfârşesc în situaţii ilare. Şi, totuşi, noua ei meserie are riscuri: când un alt asasin vrea să-şi elimine concurenţa, amatoarea Matilde devine din vânător, vânat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele 14:00; 18:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS