16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAfacerişti anchetaţi pentru evaziune fiscală

Afacerişti anchetaţi pentru evaziune fiscală

Patru administratori de societăţi comerciale din Gorj sunt anchetaţi de poliţie sub acuzaţia de evaziune fiscală. Unul dintre aceştia, W.O.E., de 41 de ani, din oraşul Tismana, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2013 – aprilie 2014, nu a înregistrat în evidenţa financiar-contabilă a societăţii venituri realizate în urma comercializării de mărfuri în valoare de 35.000 de lei.
De asemenea, s-a constatat că acesta difuza muzică ambientală în incinta localului public fără a avea autorizaţie. De asemenea, poliţiştii din oraşele Rovinari şi Novaci au depistat trei administratori de societăţi comerciale care, în perioada ianuarie – martie 2014, ar fi reţinut şi nu ar fi achitat, cu intenţie, în termen de 30 de zile, către bugetul consolidat al statului, suma de peste 6.000 de lei, reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.
Poliţiştii au constituit în fiecare caz câte un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS