18.8 C
Craiova
marți, 4 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Afacerişti anchetaţi pentru evaziune fiscală

Afacerişti anchetaţi pentru evaziune fiscală

Patru administratori de societăţi comerciale din Gorj sunt anchetaţi de poliţie sub acuzaţia de evaziune fiscală. Unul dintre aceştia, W.O.E., de 41 de ani, din oraşul Tismana, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2013 – aprilie 2014, nu a înregistrat în evidenţa financiar-contabilă a societăţii venituri realizate în urma comercializării de mărfuri în valoare de 35.000 de lei.
De asemenea, s-a constatat că acesta difuza muzică ambientală în incinta localului public fără a avea autorizaţie. De asemenea, poliţiştii din oraşele Rovinari şi Novaci au depistat trei administratori de societăţi comerciale care, în perioada ianuarie – martie 2014, ar fi reţinut şi nu ar fi achitat, cu intenţie, în termen de 30 de zile, către bugetul consolidat al statului, suma de peste 6.000 de lei, reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.
Poliţiştii au constituit în fiecare caz câte un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

București: Un bărbat a murit în urma unui scandal...

În această dimineață, în jurul orei 03.00,...

ȘTIRI GdS

Tramvaiele Craiovei vin din Ucraina

Aşa arată unele modele de tramvaie produse de firma ucraineană Tatra-Yug.

S-a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze...

Primăria Craiova a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze electrice, cu lungimea de circa 12 metri. Contractul presupune şi achiziţia a 30 de staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă.
00:03:15

Proteste la primăria Moţăţei: Unde este islazul comunal?

Zeci de ciobani din Moţăţei s-au adunat, ieri de dimineaţă, în curtea primăriei. Oamenii sunt revoltaţi pentru că nu au unde să...

Tânăr de 17 ani, găsit înecat într-un ștrand din...

Un tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost găsit înecat, luni, într-un ștrand din localitatea doljeană Ișalnița.  Potrivit...

Terasele rămân deschise în Râmnicu Vâlcea și după ora...

Municipalitatea din Râmnicu Vâlcea sprijină sectorul HoReCa de la nivel local şi nu impune închiderea teraselor la ora 23.00.

Râmnicu Vâlcea: Noua stație de taxiuri în zona Cina

Noua staţie de taximetre din zona ”Cina” se va amenaja respectând doleanţele taximetriştilor, potrivit municipalității din Râmnicu Vâlcea.