10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSancţionat după ce a lovit un taxi şi a fugit

Sancţionat după ce a lovit un taxi şi a fugit

Unul dintre cei doi şoferi implicaţi în altercaţia produsă miercuri, în trafic, pe strada A.I. Cuza din municipiul Craiova, a fost amendat de poliţiştii de Biroului Rutier Craiova, care i-au reţinut şi permisul de conducere.
În cursul zilei de joi, un cititor GdS a sesizat faptul că a fost martorul unei altercaţii produse între doi şoferi, un taximetrist şi şoferul unui Opel înmatriculat în Bulgaria, pe strada A.I. Cuza („Bătaie între un şofer de «bulgăroaică» şi un taximetrist“ – ediţia GdS din 28 februarie).
Cei doi şoferi s-au prezentat la Biroul Rutier Craiova, unde poliţiştii au hotărât să-l sancţioneze pe unul dintre ei. Oamenii legii au stabilit că Viorel Purugă, de 34 de ani, din Bistreţ, care conducea un Opel pe Calea Bucureşti, la sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Fraţii Goleşti nu a acordat prioritate de trecere unui taxi condus de Bogdan Voicu, de 25 de ani, din Craiova, pe care l-a acroşat. După tamponare, şoferul Opelului nu a oprit şi a fost urmărit de taximetrist până pe strada A.I. Cuza, unde a fost blocat în trafic. Poliţiştii de la Rutieră au întocmit un proces-verbal de tamponare şi au hotărât să-l amendeze pe Purugă pentru neacordare de prioritate. În plus, acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS