5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBătrână omorâtă de peretele unei case

Bătrână omorâtă de peretele unei case

O femeie de 87 de ani, din comuna doljeană Caraula, a murit, iar altă femeie de 77 de ani a fost rănită, ieri, în jurul prânzului, după ce zidul unei case s-a prăbuşit peste ele.
Poliţiştii doljeni au stabilit după primele cercetări că Titel Martin, de 62 de ani, din localitate, lucra ieri împreună cu mai multe persoane la demolarea unei case din paiantă, amplasată chiar lângă sediul Postului de Poliţie din comuna Caraula.
În timp ce Maria Pociolică, de 87 de ani, și Sevastița Păun, de 77 de ani, treceau pe trotuar, unul dintre pereţii exteriori ai casei s-a prăbuşit peste ele. Femeia de 87 de ani a murit pe loc, iar Sevastiţa Păun a fost rănită şi transportată cu o ambulanţă la Spitalul din Calafat, unde medicii au stabilit că avea un picior fracturat.
Titel Martin, proprietarul casei, a spus că nu are nici cea mai mică idee de ce s-a prăbuşit acel perete, pentru că în acel moment demolau zidurile unor camere aflate mai departe. „Este o casă din paiantă, moştenită, în care nu locuia nimeni. Când a căzut zidul, noi nu umblam la el. Eram în spate şi am auzit cum a picat, după care am aflat că prinsese o femeie sub el. Au scos-o oamenii de sub dărâmături, dar murise“, a povestit Titel Martin.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească dacă proprietarul casei a semnalizat şi a închis zona cât timp demola imobilul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS