14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Taximetrist rănit într-un accident pe strada Caracal

Craiova: Taximetrist rănit într-un accident pe strada Caracal

\n

Un taximetrist a fost rănit ușor, sâmbătă seară, în urma unui accident produs pe strada Caracal din municipiul Craiova. Potrivit primelor informatii oferite de reprezentanții IPJ Dolj, polițiștii de la Biroul Rutier au fost sesizați în această seară de producerea unui accident pe strada Caracal din Craiova, șoferul unui taxi pierzând controlul direcției și izbindu-se de un gard de beton.

Polițiștii care au ajuns la locul accidentului au stabilit că taximetristul a încercat să evite un autoturism care a ieșit de pe strada Ana Ipătescu însă nu a reușit și l-a acroșat, după care a intrat cu taxiul în gard. După producerea accidentului, șoferul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere taximetrului a fugit, iar polițiștii încearcă în acest moment să-l găsească.

În urma evenimentrului rutier, taximetristul a fost rănit ușor și transportat la Spitalul de Urgență din Craiova cu o amulanță SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii doljeni au mai precizat pentru GdS că a fost identificat deja autoturismul care a cauzat producerea accidentului de circulație.

UPDATE: Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au anunţat în această dimineaţă că şoferul fugar a fost prins.

Editor: Ionuț Nica

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS