15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţistul de la „păcănele“, sancţionat disciplinar

Poliţistul de la „păcănele“, sancţionat disciplinar

http://www.youtube.com/watch?v=cO7CsL2E940

Titi Ilie, agentul de la Secţia 3 Poliţie Craiova care a fost filmat la începutul lunii noiembrie de un cititor GdS în timp ce juca la „păcănele“ într-o sală de jocuri de noroc din Piaţa Valea Roşie, a fost sancţionat administrativ de IPJ Dolj.
Reamintim că, la începutul lunii noiembrie, un cititor GdS a surprins un agent de la Secţia 3 Poliţie Craiova care, fiind îmbrăcat în uniformă, juca de zor la „păcănele“ într-o sală de jocuri de noroc din Piaţa Valea Roşie. Filmul făcut de cititorul GdS cu un telefon mobil a fost trimis pe adresa [email protected]. „Acest film e făcut în cartierul Valea Roşie din Craiova, într-o sală de jocuri de lângă biserică, la ora 5.00 dimineaţa, iar acesta este un poliţist de la Secţia 3 Craiova. Era cu un coleg şi când am intrat noi, acesta a plecat, iar el a rămas să-şi continuie jocul. În loc să-şi facă treaba, joacă la maşinuţe. Poliţiştii de la Secţia 3 Craiova se duc cam des în acest loc, noaptea, după ora 2.00 sau 3.00“, a precizat cititorul GdS, care l-a filmat pe poliţist în „misiune“. În filmul făcut de cititorul GdS se vede un poliţist îmbrăcat în uniformă, care joacă la „păcănele“ alături de ceilalţi clienţi ai sălii de jocuri.
La acel moment, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au explicat că ofiţerii Compartimentului Control Intern au demarat o anchetă, în urma căreia a fost identificat poliţistul care apare în imaginile video, acesta fiind agentul Titi Ilie din cadrul compartimentului Siguranţă Publică al Secţiei 3 Poliţie. La sfârşitul săptămânii trecute, ofiţerii Compartimentului Control Intern au dispus sancţionarea agentului Titi Ilie cu mustrare scrisă pentru că, prin conduita sa, a încălcat Statutul Poliţistului. Asta înseamnă că agentul nu mai poate fi avansat în grad înainte de termen, nu va putea primi un calificativ maxim la evaluarea de la finalul anului, dar şi că nu va putea primi un salariu de merit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS