19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Prins beat şi fără permis la volanul unui autoturism

Olt: Prins beat şi fără permis la volanul unui autoturism

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, aflaţi în serviciul de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Arcului, la intersecţie cu b-dul A.I. Cuza, au sesizat aseară că un autoturism a traversat intersecţia pe culoarea roşie a semaforului electric.

Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de „Oprire”, însă conducătorul auto nu s-a conformat şi a continuat deplasarea, fiind urmărit cu autospeciala de poliţie, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pe strada Aleea Oltului, din localitate, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu o bordură din carosabilul drumului.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 40 de ani, din municipiul Slatina, care emana vapori de alcool şi a refuzat recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificări, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuzul recoltării de probe biologice de sânge.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS