14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Șofer urmărit de poliție pe mai multe străzi

Craiova: Șofer urmărit de poliție pe mai multe străzi

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au urmărit în trafic și prins, în această seară, un șofer de 25 de ani, care nu a oprit la semnalele polițiștilor de la Rutieră care acționau pe strada A.I.Cuza din centrul orașului.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, echipajul de poliție care acționa pe A.I. Cuza a observat un autoturism Honda care nu avea număr de înmatriculare în partea din față și i-a făcut șoferului semn să tragă pe dreapta. Conducătorul mașinii  a refuzat să oprească și și-a continuat deplasarea către bulevardul Carol I. Echipajul de poliție a plecat în urmărirea mașinii, șoferul fugar fiind blocat în trafic și oprit în zona supermarketului Selgros, la ieșire din municipiul Craiova.

Polițiștii craioveni au stabilit că șoferul se numește Longhin Paralescu, are 25 de ani, este din Craiova, are permis de conducere valabil, iar actele mașinii care este înmatriculată în Bulgaria sunt în regulă. De asemenea, oamenii legii au stabilit că tânărul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Reprezentanții IPJ Dolj au mai precizat că, deoarece în timp ce era urmărit a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a făcut o depășire neregulamentară, tânărul va fi sancționat cu o amendă contravențională și-i va fi suspendat permisul de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS