17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Tir încărcat cu sodă răsturnat pe DE 70

Mehedinţi: Tir încărcat cu sodă răsturnat pe DE 70

\n

Un tir încărcat cu emulsie de sodă caustică s-a răsturnat aseară pe DE 70, în Balota, judeţul Mehedinţi, cabina mastodontului despărţindu-se de remorcă după ce s-a rupt.
Din primele verificări se pare că este vorba de viteză şi neatenţia şoferului, care nu a mai putut să menţină tirul pe stradă şi s-a răstunat în curbă.
În urma impactului, şoferul român a fost rănit, însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol. O echipă de medici l-au preluat şi a fost transportat la spitalul din Drobeta Turnu Severin. La faţa locului au intevenit mai multe echipaje de la ISU Drobeta care au avut misiunea de a închide cisterna cu sodă.
„Am fost solicitaţi să intervenim în dealul Balota la un accident, unde un tir încărcat cu sodă s-a răsturnat, practic cabina tirului s-a rupt de remorcă în afara părţii carosabile. Şoferul a suferit câteva lovituri, însă a fost preluat de medici şi trasnportat la spital. Am înlăturat orice pericol şi am închis cisterna din care se scurgea soda”, a declarat Dan Răducan, plutonier ISU Drobeta.
Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe un singur sens de mers.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS