17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUna dintre victimele exploziei de vineri de la Caracal, adusă la Craiova

Una dintre victimele exploziei de vineri de la Caracal, adusă la Craiova

\n

Una dintre persoanele rănite în explozia care a avut loc vineri într-un restaurant din Caracal (Olt) a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, informează ISU Olt într-un comunicat. Este vorba de Silvia G., de 51 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III pe aproximativ 50% din suprafața corporală.

O altă victimă, Ștefan B., de 27 de ani, angajat al restaurantului, care a suferit arsuri de gradul II și III pe aproximativ 80 % din suprafața corporală, a ajuns cu un elicopter SMURD, la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.  
A treia victimă, Mihaela H., de 22 de ani, a fost transportată la spitalul din Caracal, cu arsuri de gradul I la nivelul feței.

Reamintim că, vineri, într-un restaurant din Caracal, s-a produs o deflagrație, în urma căreia au fost distruse geamurile și tâmplăria restaurantului. De asemenea, s-au prăbușit structura metalică a acoperișului și acoperișul, pe circa 50 mp și acoperișul și tavanul bucătăriei, pe circa 15 mp. Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit că explozia s-a produs din cauza manevrării greșite a unei butelii de aragaz.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS