18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: A fost arestat după ce a furat bijuterii de 49.000 de lei dintr-o locuinţă

Craiova: A fost arestat după ce a furat bijuterii de 49.000 de lei dintr-o locuinţă

Un bărbat, care în urmă cu câteva zile a furat bijuterii în valoare de 49.000 de lei dintr-o locuinţă din Craiova, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, informează IPJ Dolj într-un comunicat.

La data de 5 noiembrie, la ora 13.05, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi  la 112 de către Stana S., de 68 ani, din Craiova cu privire la faptul că, în perioada  4-5 noiembrie, persoane necunoscute, folosind chei potrivite, au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras mai multe bijuterii, prejudiciul cauzat fiind de 49.000 lei.

În data de 8 noiembrie, în baza informaţiilor deţinute, de poliţiştii Secţiei 1 şi a investigaţiilor efectuate  a fost efectuată o percheziţie la locuinţa suspectului Grişa P., 42 ani, din Craiova, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase. Astfel, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 40% şi restituit părţii vătămate.

Probatoriul administrat în cauză a fost analizat cu procurorul de caz, care a confirmat începerea urmăririi penale împotriva făptuitorului pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat. A fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva învinuitului şi a fost sesizată Judecătoria Craiova care a emis pe numele inculpatului, mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, acesta fiind introdus în arestul I.P.J.  Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS